Nikkie (29 jaar) 

Ik kwam bij Marloes met burnout klachten, die zich o.a. uitten in angst, grote twijfels, verdriet en paniekaanvallen. Door EFT heb ik veel onverwerkte emoties een plek kunnen geven en durf ik beter naar mijn lijf te luisteren omdat het ├ęcht de juiste signalen geeft. De grootste opbrengst is nog het vertrouwen in mezelf dat ik heb teruggekregen. Het is een cadeautje voor jezelf!

Ruby (25 jaar)

Ik had nog nooit van EFT gehoord totdat ik een artikeltje van Marloes voorbij zag komen. Ik heb haar gevraagd of zij mij kan helpen met mijn emetofobie (angst voor overgeven) , ja zei ze en ik kon gelijk langskomen. Bizar maar waar na 5 sessies was mijn angst bijna helemaal weg! Ik vond het super fijn om op deze manier aan mijn angst te werken.

Pieter (42 jaar)

Ik zocht contact met de praktijk Los en kwam in contact met Marloes. Na een fijn en warm gesprek met Marloes zijn we begonnen met de behandelingen EFT.

Langzaam laagje voor laagje begeleide Marloes mij op een voor mij heel veilige manier naar mijn jeugd ervaringen en angsten van die tijd. Ik kon opeens mijn angsten en trauma als het ware aanraken en voelen. Na een aantal sessies kon ik er met Marloes beter over praten, de EFT was voor mij al zeer snel effectief. De ervaring met EFT maar vooral de liefdevolle en betrokken begeleiding van Marloes heeft mij toch wel onopvallend enorm geholpen, het inzicht en de vrijheid die Marloes mij gegeven heeft is heel fijn.

Hannah (31 jaar)

Ik werk zelf in de GGZ en was daarom in eerste instantie sceptisch over EFT. Na de eerste kennismaking met Marloes was ik heel enthousiast en kreeg ik na lange tijd weer vertrouwen in mijn eigen proces en de tijd die het nodig heeft. Marloes heeft mij met haar optimistische, energieke en nuchtere houding in beweging gebracht en vooral weer leren durven geloven in mijzelf en mijn toekomstplannen. EFT heeft veel emoties bij me losgemaakt die al lang vastzaten in mijn onderbewustzijn en lijf. Ik vind het moeilijk om boosheid op een gezonde manier te uiten en dat heb ik door EFT geleerd op te roepen en tegelijk deze beklemmende emotie te bevrijden. Ik voel me letterlijk lichter na een EFT sessie bij Marloes en kan het iedereen aanraden.

Frederique (52 jaar)

Een feestje, zo noemt Marloes Kremer ons uur samen regelmatig. Ik denk daar anders over. Het tekent wel precies hoe zij erin zit met haar positieve energie en optimisme over de verandering die jij zoekt en waaraan je samen met haar werkt. Zij maakt dat je wilt voelen wat er is, waarom je bij haar bent, al is je pijn en verzet nog zo groot. EFT is haar methode om positieve verandering in je leven te brengen. Door te kloppen op een aantal specifieke punten op je lichaam en hoofd, terwijl je focust op de negatieve emotie, begint de energie weer vrij te stromen. Zo verdwijnen vervelende en ongewenste gevoelens. Met praten was ik wel klaar en met kloppen verleg je echt je focus naar spanning in je hoofd en lijf en komt daardoor makkelijker in een rustiger standje. Wel regelmatig blijven kloppen, zelfs midden in de nacht. Toch: eerlijk is eerlijk, zelf thuis kloppen vind ik een ding. Ik wil instant result en dat kan niet. Als Marloes bij mij klopt tijdens onze uren samen, voel ik me ontspannen. Zij zegt: zelf stug blijven kloppen, dan lukt het thuis ook je rustiger te voelen! Dus nu heb ik overal briefjes met het klopschema liggen en doe mijn best. Als ik me goed concentreer, ontspan ik inderdaad als ik zelf klop. Ik zou bijna gaan denken dat het voor mij ook nog ooit een feestje zou kunnen zijn.

Sanne (30 jaar)

Voor mij was de eft behandeling een openbaring. Eindelijk lukte het voorbij mijn ratio te gaan en bij mijn gevoel te komen en zo pijn uit het verleden te erkennen en eruit te laten. Ik voel me van binnen uit getransformeerd. Ik ga rustiger, bewuster en met meer liefde door het leven.