Irene (35 jaar)

Marloes heb ik leren kennen als een zeer fijne, liefdevolle therapeut. Een therapeut die je gelijk een veilig gevoel geeft. Ik heb twee sessies EFT gehad en het effect was groots. Direct merkte mensen het in mijn omgeving op. Het is ongelofelijk hoe snel er een effect behaald kan worden. Ik ben blij en dankbaar dat Marloes op mijn pad is gekomen.  

Saskia (41 jaar)

Toen ik bij Marloes en Darja terecht kwam, was ik door burn-out en PTSS gerelateerde klachten tot bijna niets meer in staat. Met Marloes ben ik met EFT begonnen om mijn traumatische ervaringen stuk voor stuk te herbeleven. Door het kloppen nam de heftigheid van de emoties die er aan vast zaten af, totdat deze verdwenen. Door de EFT werden mijn klachten al snel minder. Darja kwam tijdens onze gesprekken heel snel uit bij de kern van mijn probleem. Ze legt heel helder uit maar geeft ook de ruimte om zelf na te denken en tot inzichten te komen. De combinatie van EFT met Marloes en gesprekken met Darja heeft mij heel goed geholpen. Ze zijn beide erg goed in hun vakgebied en daarnaast ook hele fijne, lieve, begripvolle mensen. Marloes en Darja, ik ben jullie heel dankbaar ❤️

Nikkie (29 jaar) 

Ik kwam bij Marloes met burnout klachten, die zich o.a. uitten in angst, grote twijfels, verdriet en paniekaanvallen. Door EFT heb ik veel onverwerkte emoties een plek kunnen geven en durf ik beter naar mijn lijf te luisteren omdat het écht de juiste signalen geeft. De grootste opbrengst is nog het vertrouwen in mezelf dat ik heb teruggekregen. Het is een cadeautje voor jezelf!

Lisa (31 jaar)

Een aantal maanden geleden heb ik kennisgemaakt met Marloes vlak nadat ik voor mezelf besloten had dat ik niet langer op een gezonde manier mijn dagen doorkwam. Ik heb nogal wat meegemaakt in mijn leven en ik kwam geen dag meer door zonder tranen, doordat ik in mijn hoofd constant werd geconfronteerd met alles wat mij is overkomen. Marloes heeft me toen geadviseerd te starten met EFT met als doel de emotie van de heftige gebeurtenissen in mijn leven af te halen en zo op een 'normale/gezonde' manier te kunnen leven met hetgeen allemaal gebeurd is. Samen met Marloes ben ik 'teruggegaan' naar verschillende trauma's waarbij zij door middel van EFT de lading van deze gebeurtenissen af wist te halen. De sessies waren emotioneel heftig, maar ontzettend effectief. Ik had direct resultaat en had na een tiental sessies vrijwel geen klachten meer. Buiten het feit dat EFT zeer effectief bleek te zijn, vond ik het contact met Marloes ook super fijn. Ze stelde me vanaf het begin helemaal op mijn gemak. Ik heb geen seconde het gevoel gehad dat mijn uitdagingen vreemd waren en we hebben naast het bespreken van mijn heftige verleden ook echt wel met elkaar kunnen lachen. Mocht ik in de toekomst nog eens tegen een uitdaging aanlopen die ik zelf niet verwerkt krijg, dan klop ik zeker opnieuw aan bij Marloes!

Anouk (28 jaar)

Ik had nog nooit van EFT gehoord, totdat ik met Marloes in contact kwam. Vanaf het begin had ik al een heel fijn gevoel bij Marloes, ze is warm, stelde me heel erg op mijn gemak wat ervoor zorgde dat ik alles kon delen en daarnaast is ze ook lekker nuchter. EFT heeft ervoor gezorgd dat ik ben gaan inzien dat ik vanuit mijn lastige jeugd angst had ontwikkeld dat ik in mijn hedendaagse leven nog meedroeg. Na mijn sessies bij Marloes heb ik deze angst en onverwerkte emoties achter me kunnen laten, mijn lei voelt letterlijk weer schoon en mijn leven voelt rustiger. Bijzonder dat EFT zo een sterk effect heeft, zonder dat je moeilijke gesprekken hoeft te voeren. Ik kan EFT bij Marloes absoluut aanraden, het heeft mij heel erg geholpen!

Ruby (25 jaar)

Ik had nog nooit van EFT gehoord totdat ik een artikeltje van Marloes voorbij zag komen. Ik heb haar gevraagd of zij mij kan helpen met mijn emetofobie (angst voor overgeven) , ja zei ze en ik kon gelijk langskomen. Bizar maar waar na 5 sessies was mijn angst bijna helemaal weg! Ik vond het super fijn om op deze manier aan mijn angst te werken.

Pieter (42 jaar)

Ik zocht contact met de praktijk Los en kwam in contact met Marloes. Na een fijn en warm gesprek met Marloes zijn we begonnen met de behandelingen EFT.

Langzaam laagje voor laagje begeleide Marloes mij op een voor mij heel veilige manier naar mijn jeugd ervaringen en angsten van die tijd. Ik kon opeens mijn angsten en trauma als het ware aanraken en voelen. Na een aantal sessies kon ik er met Marloes beter over praten, de EFT was voor mij al zeer snel effectief. De ervaring met EFT maar vooral de liefdevolle en betrokken begeleiding van Marloes heeft mij toch wel onopvallend enorm geholpen, het inzicht en de vrijheid die Marloes mij gegeven heeft is heel fijn.

Hannah (31 jaar)

Ik werk zelf in de GGZ en was daarom in eerste instantie sceptisch over EFT. Na de eerste kennismaking met Marloes was ik heel enthousiast en kreeg ik na lange tijd weer vertrouwen in mijn eigen proces en de tijd die het nodig heeft. Marloes heeft mij met haar optimistische, energieke en nuchtere houding in beweging gebracht en vooral weer leren durven geloven in mijzelf en mijn toekomstplannen. EFT heeft veel emoties bij me losgemaakt die al lang vastzaten in mijn onderbewustzijn en lijf. Ik vind het moeilijk om boosheid op een gezonde manier te uiten en dat heb ik door EFT geleerd op te roepen en tegelijk deze beklemmende emotie te bevrijden. Ik voel me letterlijk lichter na een EFT sessie bij Marloes en kan het iedereen aanraden.

Frederique (52 jaar)

Een feestje, zo noemt Marloes Kremer ons uur samen regelmatig. Ik denk daar anders over. Het tekent wel precies hoe zij erin zit met haar positieve energie en optimisme over de verandering die jij zoekt en waaraan je samen met haar werkt. Zij maakt dat je wilt voelen wat er is, waarom je bij haar bent, al is je pijn en verzet nog zo groot. EFT is haar methode om positieve verandering in je leven te brengen. Door te kloppen op een aantal specifieke punten op je lichaam en hoofd, terwijl je focust op de negatieve emotie, begint de energie weer vrij te stromen. Zo verdwijnen vervelende en ongewenste gevoelens. Met praten was ik wel klaar en met kloppen verleg je echt je focus naar spanning in je hoofd en lijf en komt daardoor makkelijker in een rustiger standje. Wel regelmatig blijven kloppen, zelfs midden in de nacht. Toch: eerlijk is eerlijk, zelf thuis kloppen vind ik een ding. Ik wil instant result en dat kan niet. Als Marloes bij mij klopt tijdens onze uren samen, voel ik me ontspannen. Zij zegt: zelf stug blijven kloppen, dan lukt het thuis ook je rustiger te voelen! Dus nu heb ik overal briefjes met het klopschema liggen en doe mijn best. Als ik me goed concentreer, ontspan ik inderdaad als ik zelf klop. Ik zou bijna gaan denken dat het voor mij ook nog ooit een feestje zou kunnen zijn.

Sanne (30 jaar)

Voor mij was de eft behandeling een openbaring. Eindelijk lukte het voorbij mijn ratio te gaan en bij mijn gevoel te komen en zo pijn uit het verleden te erkennen en eruit te laten. Ik voel me van binnen uit getransformeerd. Ik ga rustiger, bewuster en met meer liefde door het leven.